muziekcarrière

De meeste mensen kennen mij als acteur maar ik ben al mijn hele leven bezig met componeren, teksten schrijven, musiceren, zingen en spelen…

ik ben een ervaren pianist en heb jaren nummers geschreven als cabaretier.  Dat waren dan vooral kleinkunstnummers.  later ben ik begonnen met mijn groep Plan Be waarmee we een brug sloegen tussen kleinkunst en pop : kleinkunstpop dus.  De laatste jaren musiceer ik heel breed.  Gaande van pure pop, over jazz tot kleinkunst.  

hieronder zet ik enkele projecten op een rijtje waar ik me mee heb bezig gehouden de laatste jaren.  

Veel luisterplezier.

 
 

laat ons klinken

in de zomer van 2019 ontstond het idee om een duet op te nemen met luc Steeno.  We speelden samen in de revueshow van jacky Lafon in het witte paard in Blankenberge.  De muziek is van Patrick Bruel, de tekst heb ik geschreven…

We hebben de single voor het eerst gezongen in Benidorm voor de release van zijn album luc 30

Vandoor

Samen met Peter Segers zijn we begonnen aan een nieuw muziekproject onder de naam SERUM.  Dit is het eerste nummer van eigen hand.  

S[E]RUM wil vooral een positief tegengif zijn voor de schaduwkant van het leven. Met moderne, funky en herkenbare nummers wil de band een breed publiek herinneren aan thema’s als liefde, feest, vakantie en vriendschap. Een muzikale ontdekkingstocht met een hedendaagse sound die uw zenuwstelsel en uw onderbuik in beweging zet.

Voorlopig is het project wat stilgevallen maar dit wordt later zeker terug opgepikt

 

 

Denk denk denk

Dit nummer heeft lang op radio2 gedraaid.  Het is de laatste single die we hebben uitgebracht met mijn muziekgroep Plan Be.  

Waar we als Plan Be meestal kozen voor kleinkunst-pop is dit nummer helemaal into pop.  Waarschijnlijk is dat ook de belangrijkste reden waarom de radio het zo vlot heeft willen draaien.

 
 

word vervolgd

Deze site is nog steeds onder constructie.  hier volgen binnenkort nog heel wat andere songs… 

momenteel ben ik bezig met een album : ik en mijn piano

het idee hiervoor is ontstaan na het spelen van de eerste try outs van midlife, mijn solo voorstelling.

Verschillende mensen vroegen mij of ik niets op cd had staan… komt eraan dus