FAQ is het eerste volavond programma van Frank Van Erum en Pieter Bamps. In deze muzikale cabaretvoorstelling serveren ze u een mix van hilariteit, muzikale hoogstandjes, een heerlijk maar schrijnend verhaal en een hoop levensvragen.  Als u aan het einde geen antwoorden heeft gevonden zal u er op z’n minst eens goed mee hebben kunnen lachen.

 

Wie zijn we? Waar komen we vandaan? Gaan we ergens naartoe? En is er een goddelijk plan of zijn wij niet meer dan de speelbal van een volstrekt willekeurige aaneenschakeling van toevalligheden? U heeft het zich ongetwijfeld ooit afgevraagd. Frank en Pieter niet. Zij leven hun onbenullig leventje tussen lege bierbakken en pizzadozen. Tot op een dag de bel gaat en ze een baby in een mandje aanspoelt op hun drempel. 

 

Wat doen we aan de overbevolking? Kan empathie de wereld redden? Waarom hebben kinderen geen bijsluiter? Ligt geluk in grootse verwezenlijkingen of net in kleine dingen? En zijn Frank en Pieter nu de nieuwe Messias of cabaretiers met een uit de hand gelopen ego? Deze en andere existentiële vragen vormen de leidraad voor een avondje muzikaal cabaret.