pROJECTEN

Klik op onderstaande foto's om meer te weten te komen over mijn projecten.

"FAQ is het eerste volavond programma van Frank Van Erum en Pieter Bamps. In deze muzikale cabaretvoorstelling serveren ze u een mix van hilariteit, muzikale hoogstandjes, een heerlijk maar schrijnend verhaal en een hoop levensvragen.  Als u aan het einde geen antwoorden heeft gevonden zal u er op z’n minst eens goed mee hebben kunnen lachen."


"Plan Be serveert een mix van pop & kleinkunst voor een groot publiek. In 2011 wonnen zij de Nederpopprijs en in 2009 de Kleinkunstcup onder hun oude naam Ad Libidum. Frank Van Erum is bij het grote publiek niet enkel bekend als "Renzo" uit "Thuis". Naast vele andere televisieprogramma's stond hij met cabaretduo Gino Sancti jarenlang voor uitverkochte culturele centra. Plan Be brengt een mix van originele eigen nummers en covers, allemaal in een Nederlandstalig jasje."


"TRIP is een monoloog gebracht door Frank Van Erum. Het grote publiek kent hem beter als drugsdealer Renzo uit 'Thuis' en misschien zelfs als één helft van het cabaretduo Gino Sancti.  TRIP schetst het leven van enkele jongeren die doorheen verschillende vragen het leven troebel zien. Langzaam maar zeker ontdekken ze de andere kant van de roes en trekt de mist op. Vrienden verdwijnen, relaties lopen stuk, emoties slaan op hol en plots is elke dag niet meer dan een streepje op een grijze celmuur. Schuldig of niet schuldig, dat is de vraag. Daar moet u een antwoord op zoeken, beste publiek. U bent vandaag de jury van dit proces. Trip mee op de dunne lijn tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Tussen hallucineren en realiseren. Over stoned zijn als een kieken of een garnaal. En nuchter zijn als ... ja, als wat eigenlijk? De acteur praat één uur, maar u heeft het laatste woord."


"De comedyvoorstelling 'Het Schaap van Vlaanderen' zet jongeren aan het denken over interculturaliteit en diverse hieraan gelieerde thema's als religie, vooroordelen, tradities, de rol van de vrouw, vrijheid van meningsuiting, homoseksualiteit,... Tijdens de voorstelling maken comedians Youssef El Mousaoui en Frank Van Erum een aktieplan op om de multiculturele samenleving te redden. Nadien diepen de leerlingen aan de hand van bijhorende lesmap de aangereikte thema's verder uit."


"Janine Bischops brengt met heel veel humor zeer herkenbare, alledaagse situaties op het toneel. Ze krijgt daarbij assistentie van acteur en comedian Frank Van Erum (Renzo uit Thuis). Het wordt een unieke, vernieuwende mix van sketch-show, komische conference, grappige dialoog, monoloog en stand-up act voor jong en oud. Janine en Frank spelen alle rollen, van alle leeftijden en alle geslachten door elkaar. Ze laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen en bewijzen ook dat sommige schrijnende of confronterende onderwerpen verscheidene generaties kunnen ontroeren en samenbrengen. Humor is daarin de essentiële sleutel!"