IN BEELD

Klik op onderstaande foto's om de video's te bekijken.

"Gino Sancti is een Vlaams cabaretduo gevormd door Han Coucke (1975) en Frank Van Erum (1977). Gino Sancti ontstaat in 1998 aan het Conservatorium van Gent. In 2001 bereiken ze met hun eerste programma, Holebi de finale van het HumorologieConcours. In 2002 winnen ze ditzelfde concours met hun tweede programma, niet op de openbare weg gooien. Verder kapen ze ook de Wim Sonneveldprijs in Amsterdam weg en de jury- en publieksprijs op Cabareteske in Eindhoven. In 2005 speelt het duo Après Ski en in 2006 waren ze te zien in 'Terminaal'. In 2008 start hun nieuwe voorstelling: V.I.P."


"Thuis is een Vlaamse soap die sinds 1995 elke werkdag wordt uitgezonden op de Vlaamse televisiezender Eén."


"De fictiefreak' is een kaderprogramma waarin een fictiefreak voor de kijkers enkele geheimen van de televisiefictie ontbloot."


"Verschoten & Zoon was een komische reeks van D&D Productions, die van 1999 tot 2007 te zien was op VTM."


"Stille Waters is een Vlaamse dramaserie naar de hand van Ward Hulselmans, in opdracht van VRT-TV1 (nu Eén).

De reeks van 13 afleveringen werd eind 2001 voor het eerst uitgezonden. Centraal staat de strijd tussen de machtige industrieel Alexander Vorlat (Jo De Meyere) en de jonge stadsvrouw Jana Meyer (Antje De Boeck) die de verdachte dood van haar pleegvader onderzoekt. Doorheen het verhaal wordt een kluwen van misdaad en corruptie blootgelegd."