Gino Sancti

VIP

"In hun laatste cabaretprogramma geeft Gino Sancti het publiek een ongeziene VIP behandeling. Kom binnen en laat u gaan! Vlei u neder op onze schootjes en laat ons uw rugske masseren. Wij willen u strelen met onze handen en zalven met onze woorden. Uw buikske zal schudden van plezier en uw hart wordt vervuld van liefde."

TERMINAAL

Diepgaand theatraal cabaret, met grote levensvragen zonder antwoorden, dat is waar Frank van Erum en Han Coucke van het komisch duo Gino Sancti voor staan. In een ijzersterke comedyperformance tast het tweetal de grenzen van de humor af. In 'Terminaal' gaat het duo het hebben over de schemerzone tussen leven en dood. Tussen kunstmatige inseminatie, depressie, euthanasie, erfeniskwesties en dementie door, is de lach het enige lichtpuntje in de ondraaglijke lichtheid van het bestaan. Maar mogen we wel lachen? Of zouden we beter huilen? Met de dood als enige zekerheid in het leven zijn we tenslotte allemaal 'Terminaal'."

APRES-SKI

"Gino Sancti zkt. publ. uit goed milieu om nr. nieuwe voorst. Apr├Ęs-Ski te kmn. Taboeloze act met openh. bekenten. & opwin. gespr. in de sneeuw. Stijlv., gevoel. & humor. voorst. met opzw. muziek & alle luxe. Han C. & Frank V.E. zijn de charm. & slanke winn. v.d. publiekspr. & jurypr. v.h. Amsterdams Kleinkunst Fest., Cabaretske Eindhoven & Humorologie 2002. Afspr. Na de voorst. Is mogel. Indien het klikt."

MAN BIJT HOND